Ring Meetup

Hasznos tudás és networking vállalkozónőknek

Havonta

A Ring Meetupot a nyári szünetet kivéve, minden hónapban, általában az első héten rendezzük meg a szakma neves szakértőivel. 

A helyszín: MagNet Ház

A Ring Meetup helyszíne a MagNet Ház, Budapesten az Andrássy úton.

Streaming

A Ring Meetupokon bárki részt vehet személyesen a helyszínen de követheti akár élő közvetítésünket is az interneten.

Miről szól egy meetup?

A felkért szakértők nem csak a klasszikus vállalkozáson belüli és kívül kapcsolódási pontokkal foglalkoznak, hanem belemennek a manapság olyan forró témákba is, mint a környezettudatos, fenntartható gazdálkodás, a társadalmi hasznosság kérdése, vagy éppen a tőkeszerzés. Célcsoportunk kifejezetten a női vállalkozók, illetve a női vállalkozások iránt nyitott szereplők, befektetők köre.
A meetup a hasonló rendezvények hagyományos felépítését követi: élőben streamelt meetupjaink tartalma bevezetőből, a felkért vendég előadásából, és a közönség által feltett kérdésekből épül fel.

Házigazdáink

Keveházi Kata

Közgazdász, vállalkozási szakértő

Kata nőjogi aktivista,  a női foglalkoztatás, a női vállalkozások szakértője. Tanácsadóként, trénerként, oktatóként dolgozik különböző területeken.

Wolf Krisztián

Marketing és PR szakember

Krisztián média, nagyvállalati és közigazgatási marketing területeken dolgozik. Az elmúlt évtizedben különböző startup és non-profit vállalkozásokban tevékenykedett.

Nézz bele a Youtube csatornánkba

Ring Meetup

1062 Budapest, Andrássy út 98.

meetup@ringbudapest.hu